Assalamualaikum..xjwp dosa!!- haidi Takeafoto

My photo
Damansara, KL, Malaysia
What's there to say? My name is Haidi, and I'm me like only I can be. middle age of 20's, still bujang trang tang tang, much into guitar and photography. a degree holder in quantity surveyor (UTM Skudai, 2006), a project manager in this local construction industry, also a part time student @ Niosh(safety construction management) and also a freelance photographer.bla bla bla..well..life is strange, and together my friends and I live it to it's fullest.this is my life.nothing much about me..

Ads To click

welcome to my life

elevenzerooneOone..something happened...and a day i decided to blogging.....so here i am....

"To me, photography is an art of observation. It's about finding something interesting in an ordinary place..I've found it has a little to do with things you see and everything to do with the way you see them. Aware of our surroundings..and always try to give meanings of everything we see"

-my lense' s story

Well..well..here is my public first ever blog! i've been trying to picture myself holding a regular blog ever since i started reading some of the local blog about photographer..its looked fun and stuff but well, i never liked writing, so i quickly dropped the idea. blogging is not my thing, i thought. Then something really happen which i really regret i dont have any medium to rememberize it.

In spite of all this, this blog took birth on 11th jan 2010. i'll write mostly about myself, my boring life, my journey and its treasures. emm this is all exciting ! i have my very own blog

pull up a chair, lean back, relax & reminisce wif me, back to the GOOD OLD DAYS when the livin' was easy..

- HAIDI takeafoto

konco-konco

Monday, December 19, 2011

Saturday, December 17, 2011

Friday, December 9, 2011

Custom Crystal Album





Sunday, October 16, 2011

D' Collaboration Promotion


Pre-wedding Outdoor (RM400.00)

-2 Photographer
-1xAlbum Sticky
-100 keping 4R
-3 keping 8R
-Unlimited Shoot+DVD
Pakej 1 (RM 450.00)
-2 Photographer
-1xAlbum Sticky
-120 keping 4R
-1 x Frame 12"x18" + Gambar
-Unlimited Shoot+DVD

Pakej 2 (RM 750.00) Nikah+Sanding+Outdoor
-2 photographer
-1xAlbum Custom 8"x12"+Gambar
-200 keping 4R
-3 keping 8R
-Unlimited Shoot+DVD

Pakej 3 (RM900.00) (Nikah+Sanding+Outdoor)
-2 photographer
-1xAlbum Custom 8"x12" 20Pgs
-1xAlbum Sticky+120 keping 4R
-1xFrame 16"24"+ Gambar
-2xFrame 12"x18" Bingkai Kayu + Gambar
-Unlimited Shoot+DVD

Pakej 4 (RM 1,300.00) (Nikah+Sanding+Outdoor)L+P
-2 photographer
-1xAlbum Custom 8"x12" 20Pgs
-1xAlbum Sticky+120 keping 4R
-1xFrame 16"24"+ Gambar
-2xFrame 12"x18" Bingkai Kayu + Gambar
-Unlimited Shoot+DVD

do please contact us @ Haidi 012-463 8611
Lame dah x update blog ni..bz je memanjang..tiap2 weekend ade je program..so ahad ni aku malas nk kuar umh..lepak umh je..mlm ni je nk kuar g tgk "Real Steel"..heh








Monday, September 26, 2011

Newbie..kiki

Kiki
Anggora+Holland Loop
2 months
Male



 Ni sume shoot pkai camera hanpon jer...gambar kurang kualiti lor...












Tuesday, September 20, 2011

Broga Hill


Salam..gmbar upload awal..tulih entry je lmbat..aku ni bab upload gambar cukup excited..bile bab nak menulih2 ni yg lemah sket..mmg aku x berbakat bab2 writing2 ni...sib baik la menaip je..klu nak aku tulih pkai pen ke jgn harap la..isi form pos laju pun aku suh budak praktikal aku kt opis..bkn malas..nak tulih sebaris ayat guna pen pun aku dah ase penat sgt..

Actually gambar2 ni aku shoot mase panjat broga hill last week..mmg dah lame sgt x wat outdoor cm gini..semput gak la mase peak ke-2 tu..hahaha..Kitorg bertolak pkul 4 pg dari umh aku..mlm tu aku ade wat BBQ, so sume stay umh aku je la mlm tu..start naik lebih kurang pkul 5 pg cmtu la..mmg semput xhengat la..pedih giler betis aku mase climbing tu..xla tinggi sgt bukit tu..bkn mencabar sgt pun.siap dah ade trek lagi..tp aku aku ase ade gak dlm 10 aku benti checkpoint rehat..haha dah tua..kurang exercise lak tu..lg menyedut asap dunhill tu lak..lagi la semput...

At last..pukul 6 pg smpai gak aku kt peak broga tu..mmg cantik view atas tu..dapat lak ayam bbq ngn neskape panas lyn subuh2 tu layan lak menembak ats tu...pergghh trus lupe pasal perit mendaki td tu..

This week panjat bukit saga lak..tp xpe..aku dah prepare dah exercise kt gym kt umh aku tu...tiap2 mlm 5km aku lari2 atas treadmill kt gym tu...(xlari la..jalan laju jer..)