Assalamualaikum..xjwp dosa!!- haidi Takeafoto

My photo
Damansara, KL, Malaysia
What's there to say? My name is Haidi, and I'm me like only I can be. middle age of 20's, still bujang trang tang tang, much into guitar and photography. a degree holder in quantity surveyor (UTM Skudai, 2006), a project manager in this local construction industry, also a part time student @ Niosh(safety construction management) and also a freelance photographer.bla bla bla..well..life is strange, and together my friends and I live it to it's fullest.this is my life.nothing much about me..

Ads To click

welcome to my life

elevenzerooneOone..something happened...and a day i decided to blogging.....so here i am....

"To me, photography is an art of observation. It's about finding something interesting in an ordinary place..I've found it has a little to do with things you see and everything to do with the way you see them. Aware of our surroundings..and always try to give meanings of everything we see"

-my lense' s story

Well..well..here is my public first ever blog! i've been trying to picture myself holding a regular blog ever since i started reading some of the local blog about photographer..its looked fun and stuff but well, i never liked writing, so i quickly dropped the idea. blogging is not my thing, i thought. Then something really happen which i really regret i dont have any medium to rememberize it.

In spite of all this, this blog took birth on 11th jan 2010. i'll write mostly about myself, my boring life, my journey and its treasures. emm this is all exciting ! i have my very own blog

pull up a chair, lean back, relax & reminisce wif me, back to the GOOD OLD DAYS when the livin' was easy..

- HAIDI takeafoto

konco-konco

Sunday, December 5, 2010

Jakarta -"vintage, lomo, vignette, old canvas" street shoot


Mangga Dua Shopping "gedung"

Waiting for her "angkut"
Alhamdulillah..dah smpai kl dah..penat drive..lega sket dah jenguk2 mak aku..aku skg ni klu boleh mmg nak tiap2 minggu balik ipoh..duk kl ni weekend2 ni pn watpe..bkn ade sape pn..baik balik ipoh sembang2 duk bwh ketiak mak aku..lagi bez!!haha mak aku pn nmpk mcm makin sihat dah..luaran la..hmm tp aku kenal sgt mak aku tu..even kalau die sakit pn die xkn tunjuk yg die sakit..

Kalau bkn sbb keadaan mak aku tu, aku plan nak g melaka jenjalan or g penang celebrate besday sofia..cute sofia ni..hehe nak pinjam sehari dua leh x nida??heheh sorry uncle xdpt attend besday sofia..lain kali jumpe tuntut2 la adiah ek..adiah sofia ek..bkn utk ibu sofia!!hehe insyaAllah 12 hb ni nak g penang lagi g kenduri abg wina...leh la jumpe lagi geng2 blogger penang yg cumil2 ni..

Actually aku teringin sgt nak bwk satu family aku g vacation..acik aku sorg je yg jenjalan2 ni..nak bwk mak aku keluar, releks2 kt pantai ke..tp doktor advice mak aku ni xleh kene matahari sgt..so xjadi la plan aku ni..tp mmg aku nak gak bwk mak aku keluar jalan..tp nak elakkan cahaya matahari..cmne ek??igt nak lepak chalet ke..taman negara ke..


kay..challo betey..nak gerak g kuantan lak ni..jenjalan je keje aku ni!! jom jom...


comic yg xbape jadi comic la..

Mr. Duplikat "vanilla grey"



Dagor's Antique store



Bajai - Jakarta's Official Transport "vignette"

What so call "BAJAI"



bajai  "old canvas"

Bapak Polisi @ Jakarta


KFC's live band




African Village of Dagor

7 comments:

tyqa said...

beshnye jalan2 dekat jakartaa :)

zirconia said...

amboi ke hulu ke hilir ye haidi :D

lady XOXO said...

wahhhhhhh EN HAIDI p bercuti.. uitss wina kerja ler.. tapi tak cempat hupdate blog.. bz2.. EN HAIDI.. bkn sayer dah kasi kad jemputan kat kamo ker masa datang ke penang ari tu? erkkkkkkkkkk... ahahha.. haidi mai na bawak ler kawna.. nanti wina mintak no haidi kat kak shu na na na.. ehehhehe

Siska said...

wahhh cantik gambar...clasic gila...

cHan said...

ade jugak terselit gmbar bro satu dua eh.
selalunye jarang ade.heeeee :D


pe benda 'angkut' tuuu? enggak pernah dengar dong!;)

afzan said...

vintage? like..

MiYOKO TACHIBANA said...

angguk2..geleng2...hehehe...

rasa nk g bercuti gakkk...tensionnn...